dijous

SETMANA DE LA CIÈNCIA 2018

El repte d'enguany ha estat ben difícil però ens n'hem sortit.
Ens va venir a visitar el besnét del Dimitri Mendeleyev. Nosaltres ja en sabíem alguna cosa del famós científic però ell ens en va explicar més. Ens va encarregar que aprenguéssim, tant com poguèssim, coses sobre dotze elements de la taula periòdica. També ens va demanar que entre tots els nens i nenes de l'escola havíem de fer una taula periòdica ben gran. Nosaltres hi havíem de posar la informació sobre els elements que ens havien tocat. 
Així, aquesta setmana, en grups de quatre o cinc, hem anat fent experiments i buscant informació a la webquest. Cada equip s'ha anomenat com l'element que li  ha tocat investigar. Hem vist vídeos i consultat taules periódiques inteactives. Extreure'n informació no ha estat fàcil. Entre tots els de l'equip hem fet un mural que ens ha servit per fer l'exposició a la resta de la classe. 
Com cada any, un grupet de companys de 5è van venir a la classe a fer-nos un experiment. Ens va agradar molt. Però encara vam gaudir més a la fira científica de divendres  la tarda. 

Cliqueu a la fotografia i accedireu a l'àlbum de fotos de la setmana.


Cliqueu als vídeos i veureu les nostres conferències. Us sorprendrem!!














EXPERIMENT DELS NOSTRES COMPANYS DE CINQUÈ:












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada