dilluns

Simposi 4tB: El cos humà i la seva salut


Avui ha estat un dia complet per la classe de 4tB. Aquest matí hem fet una sortida al bosc de Can Salgado amb les nostres companyes de 4tA i C, el dia ens ha acompanyat i ens ho hem passat molt bé.

Aquesta tarda ha estat també especial: hem participat del simposi científic sobre el cos humà i la seva salut. aquest simposi ha estat dirigit a les nenes i nens de 1rB. 

Ja veureu que ho han fet d'allò més bé, tot i que s'ha adonat que parlar en públic no és fàcil i que cal haver-ho preparat mooooolt per sentir-nos satisfetes del resutat final.

La veritat és que tot el procés engegat, des del mes de gener, ha estat molt ric i profitós: la cooperació i el treball en equip han estat els objectius principals  i a la vegada la feina més feixuga. La preparació de la informació, l'organització d'aquesta en un mural i el disseny i creació d'una maqueta han ajudat a complementar el simposi. Esperem que gaudiu molt del vídeo!!!!

2 comentaris:

  1. Moltíssimes felicitats!! Ho heu fet genial, es nota tot el treball que esteu portant a terme, l'esforç i la preparació pública posada en escena.
    Grans habilitats necessàries per a la vida. Continueu treballant tant bé, molts ànims!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, ho han treballat molt!!!

    ResponElimina